S.C. TOTAL PROIECT CONSTRUCT INSTAL SRL a fost infiintata in anul 2008 si are sediul soicial in sectorul 3 Bucuresti, str. Papiu Ilarian, nr. 6, bl. 42, sc. 3, et. 8, ap. 89.

Societatea noastra executa pentru persoane fizice si juridice lucrari de instalatii sanitare, termice si electrice, de amenajari interioare si exterioare si presteaza servicii profesionale de mentenanta.

Dispunem de personal calificat si bine instruit, instalatori sanitari si termici cu experienta indelungata, pentru realizarea tuturor proiectelor, indiferent daca sunt de mica sau mare anvergura.
Experienta acumulata in cei peste 11 ani de activitate ne-a ajutat sa devenim buni profesionisti, responsabili, organizati, adaptabili noilor cerinte ale clientilor, devenind parteneri de incredere ai acestora.
Avem un portofoliu impresionant de clienti pentru care am executat lucrari in cei 9 ani de activitate pe care ii puteti vedea accesand pagina portofoliu-clienti.

Toate lucrarile de instalatii sanitare, termice si electrice le executam numai cu materiale de calitate, certificate, achizitionate de la furnizori recunoscuti ca ROMSTAL, MARICON, VALROM, CONSOLIGHT, BADUC, etc.

Firma nostra executa: lucrari de alimentare cu apa, lucrari de canalizare interioara si exterioara, reparatii subsoluri, instalatii bai si bucatarii, desfundare canalizare, inlocuiri  coloane de scurgere si pluviale, fose septice, camine, inlocuiri coloane de apa calda si rece, inlocuiri coloane de caldura, montaj centrale termice si radiatoare, montaj obiecte sanitare.

Toate lucrarile noastre beneficiaza de garantie. Se acorda 10% comision pentru lucrarile contractate!

Sunati la 0727239652 si un instalator sau o echipa de instalatori va interveni  la solicitarea dumneavoastra.

Total Proiect Construct Instal SRLę 2012-2019


PARTENER
S.C. Total Proiect Construct Instal SRL
CUI: 23974203 
J40/9507/2008
adresa sediu social:
str. Papiu Ilarian, nr. 6, sector 3, Bucuresti
telefon: 0727239652
e-mail: contact@instalatii-canalizare.ro
eXTReMe Tracker